Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Status
available
(2)
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(3)
Author
Madej Bogusław
(3)
Madej Robert
(2)
Year
2020 - 2025
(3)
Time Period of Creation
2001-
(2)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Audience Group
Kierowcy zawodowi
(1)
Spedytorzy
(1)
Subject
przewozy ładunków
(3)
transport drogowy
(3)
przepis prawny
(2)
załadunek
(2)
bezpieczeństwo ruchu drogowego
(1)
certyfikat
(1)
czas pracy
(1)
dokumentacja przewozowa
(1)
działalność gospodarcza
(1)
finanse
(1)
jakość
(1)
kierowca
(1)
kontrola
(1)
konwencja
(1)
licencja
(1)
mocowanie ładunku
(1)
norma techniczna
(1)
opakowanie transportowe
(1)
podatek
(1)
pośrednictwo
(1)
prawo handlowe
(1)
prawo pracy
(1)
prawo przewozowe
(1)
przemysł spożywczy
(1)
przewozy krajowe
(1)
przewozy międzynarodowe
(1)
przewozy pasażerów
(1)
przewoźnik
(1)
system jakości
(1)
tachograf
(1)
tachograf cyfrowy
(1)
transport chłodniczy
(1)
transport publiczny
(1)
ubezpieczenie
(1)
umowa przewozu
(1)
usługa transportowa
(1)
zakład przetwórczy
(1)
zarządzanie
(1)
ładunek łatwo psujący się
(1)
żywność
(1)
3 results Filter
Book
In basket
Certyfikat kompetencji zawodowych przewoźnika drogowego / Bogusław Madej, Robert Madej. - Wydanie VIII, stan prawny obowiązujący w dniu 1 stycznia 2023 r - Warszawa : ATUT-BM, 2023. - 507 stron : fotografie, ilustracje,mapy, wykresy ; 24 cm.
Na okładce podtytuł: podręcznik przewoźnika.
Przepisy prawne regulujące prowadzenie działalności gospodarczej w branży transportowej. Przewozy osobowe i towarowe. Rejestracja działalności. Czas pracy kierowców. Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa. Ubezpieczenia transportowe. Normy i techniczne aspekty działalności przewozowej. Bezpieczeństwo drogowe.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. II-56264 (1 egz.)
Book
In basket
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej. - Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 r. - Warszawa : Atut-BM Sp. z o.o., 2022. - 165 stron : fotografie, ilustracje, mapa, wykres ; 24 cm.
Technologie produkcji i utrwalania żywności. Systemy jakości oraz bezpieczeństwo artykułów spożywczych. Transport żywności szybko psującej się. Załadunek. Dokumentacja przewozowa.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. II-56343 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Zasady prawidłowego załadunku pojazdów. Opakowania transportowe i ich rola w mocowaniu przewożonych towarów. Obowiązki oraz odpowiedzialność uczestników przewozu.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. II-55773 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again