55597
Book
In basket
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej. - Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 r. - Warszawa : Atut-BM Sp. z o.o., 2022. - 165 stron : fotografie, ilustracje, mapa, wykres ; 24 cm.
Technologie produkcji i utrwalania żywności. Systemy jakości oraz bezpieczeństwo artykułów spożywczych. Transport żywności szybko psującej się. Załadunek. Dokumentacja przewozowa.
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. II-56343 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach 163-165.
Summary, etc.
Streszczenie: Technologie produkcji i utrwalania żywności. Systemy jakości oraz bezpieczeństwo artykułów spożywczych. Transport żywności szybko psującej się. Załadunek. Dokumentacja przewozowa.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again