55448
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Spedycja od kuchni / Piotr Bachorz. // Logistyka a Jakość. - 2005, R.6, nr 5(35), s.12-14. - fot.1.
Dokument nadrzędny: Logistyka a Jakość.
Omówienie zależności firm branży TSL - transport - spedycja - logistyka; hierarchizacja form zawodowych w branży transportowej. Charakterystyka firmy transportowej; posiadanie własnej floty transportowej; sposoby działania firmy transportowej. Spedytor lub operartor logistyczny - organizator zleceń przewozowych dla firm transportowych. Różnice w działalności spedytora a operatora logistycznego. Wymagania pracodawców wobec kandydatów na stanowisko spedytora: dobra znajomość języka obcego; kreatywność; umiejętność pracy w stresie.
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Omówienie zależności firm branży TSL - transport - spedycja - logistyka; hierarchizacja form zawodowych w branży transportowej. Charakterystyka firmy transportowej; posiadanie własnej floty transportowej; sposoby działania firmy transportowej. Spedytor lub operartor logistyczny - organizator zleceń przewozowych dla firm transportowych. Różnice w działalności spedytora a operatora logistycznego. Wymagania pracodawców wobec kandydatów na stanowisko spedytora: dobra znajomość języka obcego; kreatywność; umiejętność pracy w stresie.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej