55398
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Transport środków spożywczych / Szczepan Kryda. // Spedycja i Transport. - 1996, R.47, nr 9, s.12-13.
Dokument nadrzędny: Spedycja i Transport.
Warunki techniczne i sanitarne przewozu środków spożywczych, uregulowane rozporządzeniem ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dn.22.05.1996 r. w sprawie ogólnych wymagań sanitarnych przy przewozie środków spożywczych, używek i substancji dodatkowych dozwolonych. Wymogi w zakresie przystosowania środków transportu do przewozu środków spożywczych. Zabezpieczenie i ochrona przed negatywnym oddziaływaniem czynników zewnętrznych przewożonych ładunków. Warunki przewozu środków spożywczych wymagających przechowywania w temperaturze nie wyższej niż 10 stopni Celsjusza.
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Warunki techniczne i sanitarne przewozu środków spożywczych, uregulowane rozporządzeniem ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dn.22.05.1996 r. w sprawie ogólnych wymagań sanitarnych przy przewozie środków spożywczych, używek i substancji dodatkowych dozwolonych. Wymogi w zakresie przystosowania środków transportu do przewozu środków spożywczych. Zabezpieczenie i ochrona przed negatywnym oddziaływaniem czynników zewnętrznych przewożonych ładunków. Warunki przewozu środków spożywczych wymagających przechowywania w temperaturze nie wyższej niż 10 stopni Celsjusza.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej