55556
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Forma i typ
Dokument nadrzędny: Bundesbahn.
Nowoczesne wagony gastronomiczne wprowadzone do eksploatacji od 27.05.1988 w pociągach międzyregionalnych na nowej linii kolejowej Fulda-Würzburg. Rys historyczny rozwoju gastronomii kolejowej. Od klasycznego wagonu restauracyjnego do nowoczesnych wagonów barowych z samoobsługą. Koncepcja marketingu restauracyjnego w pociągach. Nowe ukształtowanie wnętrz wagonów gastronomicznych międzyregionalnych pociągów ekspresowych (IRZ i ICE). Warianty obsługi gastronomicznej pasażerów w "restauracjach pokładowych". Entuzjastyczne przyjęcie przez pasażerów "restauracji pokładowych" i działania DB, zmierzające do rozszerzenia tej formy usług. Nowa jakość usług w pociągach IRZ i ICE.
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Nowoczesne wagony gastronomiczne wprowadzone do eksploatacji od 27.05.1988 w pociągach międzyregionalnych na nowej linii kolejowej Fulda-Würzburg. Rys historyczny rozwoju gastronomii kolejowej. Od klasycznego wagonu restauracyjnego do nowoczesnych wagonów barowych z samoobsługą. Koncepcja marketingu restauracyjnego w pociągach. Nowe ukształtowanie wnętrz wagonów gastronomicznych międzyregionalnych pociągów ekspresowych (IRZ i ICE). Warianty obsługi gastronomicznej pasażerów w "restauracjach pokładowych". Entuzjastyczne przyjęcie przez pasażerów "restauracji pokładowych" i działania DB, zmierzające do rozszerzenia tej formy usług. Nowa jakość usług w pociągach IRZ i ICE.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej